Kokonaisena paistettua vasikankyljysriviä escalibada ja rosmariinikastiketta

Vasikankyljysrivin lisäkkeenä tarjotaan kasvismuhennosta ja rosmariinikastiketta.

Ainekset

18 kpl
pieniä kyljyksiä vasikankyljysriviä
3 kpl
Punaista paprikaa
2 kpl
Munakoisoa
2 kpl
Kesäkurpitsaa
3 kpl
Sipulia
2 kpl
Valkosipulia
6 kpl
Limeä
Valkoviiniä
2 dl
kermaa
1/2 pnt
Rosmariinia
Suolaa
Mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Viipaloi kasvikset pituussuunnassa. Laita ne uunivuokaan. Mausta suolalla, pippurilla, rosmariinilla, valkosipulilla ja limellä. Kaada joukkoon reilusti oliiviöljyä.
  2. Laita vuoka 200 asteeseen uuniin ja kypsennä. Ota pintaväri kyljysriviin. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita pannuun valkkaria ja keitä kasaan.
  3. Nosta kyljysrivi kasvisten päälle uuniin ja lorota viiniä päälle. Kypsennä noin 13 minuuttia. Ota vuoka uunista, annostele kasvikset lautasille ja leikkaa kyljykset päälle. Keitä paistolientä, rosmariinia ja kermaa kasaan kastikkeeksi. Koristele tuoreella rosmariinilla.

Kommentit

    Näytä lisää