Kokonaisena paistettua vasikankyljysriviä escalibada ja rosmariinikastiketta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kokonaisena paistettua vasikankyljysriviä escalibada ja rosmariinikastiketta

Vasikankyljysrivin lisäkkeenä tarjotaan kasvismuhennosta ja rosmariinikastiketta.

30.10.2002 16:13

Ainekset

  • 18 kpl

    pieniä kyljyksiä vasikankyljysriviä

  • 3 kpl

    Punaista paprikaa

  • 2 kpl

    Munakoisoa

  • 2 kpl

    Kesäkurpitsaa

  • 3 kpl

    Sipulia

  • 2 kpl

    Valkosipulia

  • 6 kpl

    Limeä

  • Valkoviiniä

  • 2 dl

    kermaa

  • 1/2 pnt

    Rosmariinia

  • Suolaa

  • Mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Viipaloi kasvikset pituussuunnassa. Laita ne uunivuokaan. Mausta suolalla, pippurilla, rosmariinilla, valkosipulilla ja limellä. Kaada joukkoon reilusti oliiviöljyä.

  2. Laita vuoka 200 asteeseen uuniin ja kypsennä. Ota pintaväri kyljysriviin. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita pannuun valkkaria ja keitä kasaan.

  3. Nosta kyljysrivi kasvisten päälle uuniin ja lorota viiniä päälle. Kypsennä noin 13 minuuttia. Ota vuoka uunista, annostele kasvikset lautasille ja leikkaa kyljykset päälle. Keitä paistolientä, rosmariinia ja kermaa kasaan kastikkeeksi. Koristele tuoreella rosmariinilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit