Intialainen vihannescurry

Vihannescurryyn käytetään runsaasti erilaisia kasviksia, jotka maustetaan intialaisella mausteseoksella.

15.11.2002 13:38

Ainekset

  • 1 kpl

    punainen paprika

  • 1/2 kpl

    kukkakaali

  • 100 g

    vihreitä papuja

  • 4 kpl

    pieniä perunoita

  • 2 kpl

    salottisipulia

  • 1/2 kpl

    munakoiso

  • 1/2 kpl

    kesäkurpitsa

  • 1 dl

    ruoanvalmistusjogurttia

  • <b>Currysekoitus:</b>

  • 3 tl

    kurkumaa

  • 1 kpl

    vihreä chili

  • 2 tl

    kuivattua inkivääriä

  • 1 tl

    juustokuminaa

  • 1 tl

    kardemummaa

  • 1 tl

    mustia sinapinsiemeniä

  • 2 tl

    seesaminsiemeniä

  • 4 kpl

    valkosipulinkynttä

  • 2 tl

    sokeria

  • 3 tl

    suolaa

Valmistusohjeet

  1. Pilko raaka-aineet reiluiksi lohkoiksi. Esikeitä perunoita hetki, paista sen jälkeen öljyssä pannulla tai wokissa. Lisää currysekoitus, paista kypsäsi, lisää lopuksi jogurtti ja tarkista maku. Voit tarjoilla curryn kanssa esim. mango chutneytä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit