Rapu-nuudelisalaatti

Nuudelit tuovat ruokaisuutta rapusalaattiin.

Ainekset

250 g
munanuudeleita
3 l
vettä
30 g
suolaa
kurkumaa
Nuudeleiden maustekastike:
1 rkl
seesamöljyä
1 rkl
kalakastiketta (fish sauce)
3 rkl
hunaja-omenaetikkaa
3 rkl
soijaa
2 tl
sambal olekia
Nuudeleiden lisukkeet:
1 dl
kurkkukuutioita
1/2 dl
punasipulikuutioita
1 dl
hienonnettua ruohosipulia
1 dl
kypsää paprikaa kuutioina
3 dl
katkarapuja
persiljaa, herneenversoja

Valmistusohjeet

  1. Laita vesi kiehumaan, lisää suola ja kurkuma, keitä nuudeleita n. 5 min, jäähdytä juoksevan veden alla nopeasti. Mausta nuudelit maustekastikkeella. Lisää joukkoon kuutioidut kurkut, punasipuli, paprika sekä katkaravut ja ruohosipuli. Koristele persiljalla tai herneenversoilla.

Kommentit

    Näytä lisää