Artisokka-parsafrittata - Reseptit - Ilta-Sanomat

Artisokka-parsafrittata

Frittata on italialainen munakas, johon voi käyttää erilaisia kasviksia.

15.11.2002 14:09

Ainekset

  • 8 kpl

    kananmunaa

  • 100 g

    vihreää tai valkoista parsaa

  • 100 g

    artisokan sydämiä

  • 100 g

    varhaisperunaa

  • 100 g

    hienonnettua sipulia

  • suolaa

  • 50 g

    parmesanraastetta

  • valkopippuria

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

Valmistusohjeet

  1. Kuori parsojen varret ja kiehauta. Leikkaa artisokan sydämet neljään osaan, lohko kypsät perunat ja hienonna sipuli. Riko kananmunat kevyesti vatkaten kulhoon. Lisää parmesan ja mausteet.

  2. Kuumenna uuninkestävä paistinpannu ja valuta oliiviöljy huolellisesti koko pannun pinnalle. Laita munaseos pannulle ja laske hellan lämpötilaa. Anna hautua välillä sivuilta irrotellen.

  3. Kun reuna alkaa olla jähmettynyt, mutta seos on vielä keskeltä juoksevaa, lisää parsa, peruna, sipuli ja artisokan sydämet. Lisää päälle vielä loput parmesanista ja laita uuniin 200 asteeseen muutamaksi minuutiksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit