Artisokka-parsafrittata

Frittata on italialainen munakas, johon voi käyttää erilaisia kasviksia.

Ainekset

8 kpl
kananmunaa
100 g
vihreää tai valkoista parsaa
100 g
artisokan sydämiä
100 g
varhaisperunaa
100 g
hienonnettua sipulia
suolaa
50 g
parmesanraastetta
valkopippuria
2 rkl
oliiviöljyä

Valmistusohjeet

  1. Kuori parsojen varret ja kiehauta. Leikkaa artisokan sydämet neljään osaan, lohko kypsät perunat ja hienonna sipuli. Riko kananmunat kevyesti vatkaten kulhoon. Lisää parmesan ja mausteet.
  2. Kuumenna uuninkestävä paistinpannu ja valuta oliiviöljy huolellisesti koko pannun pinnalle. Laita munaseos pannulle ja laske hellan lämpötilaa. Anna hautua välillä sivuilta irrotellen.
  3. Kun reuna alkaa olla jähmettynyt, mutta seos on vielä keskeltä juoksevaa, lisää parsa, peruna, sipuli ja artisokan sydämet. Lisää päälle vielä loput parmesanista ja laita uuniin 200 asteeseen muutamaksi minuutiksi.

Kommentit

    Näytä lisää