Reseptit
Suklaakakku

Suklaakakku
Suklaakakun kaveriksi sopii suklaafudge.
Ainekset
- 200 g
- voita
- 200 g
- tummaa suklaata
- 200 g
- tomusokeria
- 100 g
- vehnäjauhoja
- 3 kpl
- valkuaista
- 3 kpl
- keltuaista
- 1 kpl
- appelsiinin mehu ja kuori
Valmistusohjeet
- Sulata suklaa, voi ja puolet sokerista kattilassa. Lisää keltuaiset, appelsiinin raastettu kuori ja mehu sekä vehnäjauhot. Sekoita taikina tasaiseksi. Vatkaa valkuaiset ja loput sokerista kovaksi vaahdoksi. Nostele taikinan joukkoon. Paista annosvuoissa 130 asteessa 25 minuuttia tai pitkässä leipävuoassa 10-15 minuuttia kauemmin. Jäähdytä ja tarjoile.
Resepti: Makujen salaisuudet / Hans Välimäki
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää