Suklaakakku

Suklaakakun kaveriksi sopii suklaafudge.

Ainekset

200 g
voita
200 g
tummaa suklaata
200 g
tomusokeria
100 g
vehnäjauhoja
3 kpl
valkuaista
3 kpl
keltuaista
1 kpl
appelsiinin mehu ja kuori

Valmistusohjeet

  1. Sulata suklaa, voi ja puolet sokerista kattilassa. Lisää keltuaiset, appelsiinin raastettu kuori ja mehu sekä vehnäjauhot. Sekoita taikina tasaiseksi. Vatkaa valkuaiset ja loput sokerista kovaksi vaahdoksi. Nostele taikinan joukkoon. Paista annosvuoissa 130 asteessa 25 minuuttia tai pitkässä leipävuoassa 10-15 minuuttia kauemmin. Jäähdytä ja tarjoile.


    Resepti: Makujen salaisuudet / Hans Välimäki

Kommentit

    Näytä lisää