Bostonkakku - Reseptit - Ilta-Sanomat

Bostonkakku

Bostonkakku on kahvipöydän mehevä herkku!

12.12.2002 13:13

Ainekset

  • <b>Pullataikina:</b>

  • 5 dl

    maitoa

  • 50 g

    hiivaa

  • 1 kg

    vehnäjauhoja

  • 2 dl

    sokeria

  • 2 tl

    suolaa

  • 50-100 g

    voita

  • <b>Täyte:</b>

  • 200 g

    voita

  • 2

    tankoa vaniljaa

  • 1 tl

    pomeranssinkuorta

  • 1 dl

    sokeria

  • korintteja

  • 1/2 dl

    punssia

  • 2 kpl

    kananmunaa

  • 2 dl

    maitorahkaa

Valmistusohjeet

  1. Valmista pullataikina. Liota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää suola ja sokeri. Alusta taikina monitoimikoneessa tai käsin jauhoja vähitellen lisäten. Lisää viimeiseksi sulatettu voi. Taikina on valmista, kun se irtoaa hyvin kulhon reunoista.

  2. Täyte: Vaahdota sokeri, voi ja mausteet. Liota korintteja punssissa muutama tunti. Sekoita rahka ja korintit, ja lisää vaahdotetun voin joukkoon kevyesti sekoittaen. Levitä massa kaulitulle taikinalle, rullaa ja laita uunivuokaan. Kohota, voitele munalla ja paista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit