Lasimestarin lohi - Reseptit - Ilta-Sanomat

Lasimestarin lohi

Lasimestarin lohta teet helposti isommankin satsin.

19.12.2002 16:44

Ainekset

  • 500 g

    lohifileetä

  • 1 l

    vettä

  • 3 dl

    viinietikkaa

  • 4 dl

    sokeria

  • 80 g

    suolaa

  • kokonaisia valkopippureita

  • kokonaisia maustepippureita

  • 1 kpl

    laakerinlehtiä

  • sinapinsiemeniä

  • 1 kpl

    kuorittu, viipaloitu porkkana

  • pala viipaloitua piparjuurta

  • 2 kpl

    punasipulia renkaina

Valmistusohjeet

  1. Sekoita vesi, etikka, sokeri, suola ja mausteet. Lisää porkkana ja piparjuuri ja keitä hiljalleen pehmeiksi. Jäähdytä. Leikkaa ruodoton, nahaton lohifilee 2 cm kuutioiksi ja nostele laakeaan teräsastiaan ja peitä sipulirenkailla. Kaada kylmä etikkaliemi päälle, peitä kannella ja anna mehustua noin 8 tuntia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit