Reseptit

Lasimestarin lohi

Lasimestarin lohta teet helposti isommankin satsin.

Ainekset

500 g
lohifileetä
1 l
vettä
3 dl
viinietikkaa
4 dl
sokeria
80 g
suolaa
kokonaisia valkopippureita
kokonaisia maustepippureita
1 kpl
laakerinlehtiä
sinapinsiemeniä
1 kpl
kuorittu, viipaloitu porkkana
pala viipaloitua piparjuurta
2 kpl
punasipulia renkaina

Valmistusohjeet

  1. Sekoita vesi, etikka, sokeri, suola ja mausteet. Lisää porkkana ja piparjuuri ja keitä hiljalleen pehmeiksi. Jäähdytä. Leikkaa ruodoton, nahaton lohifilee 2 cm kuutioiksi ja nostele laakeaan teräsastiaan ja peitä sipulirenkailla. Kaada kylmä etikkaliemi päälle, peitä kannella ja anna mehustua noin 8 tuntia.

Kommentit

    Näytä lisää