Lämmintä suklaatorttua - Reseptit - Ilta-Sanomat

Lämmintä suklaatorttua

Lämmin suklaatorttu hurmaa maullaan!

24.1.2003 10:56

Ainekset

  • <b>Taikina:</b>

  • 100 g

    voita

  • 100 g

    tomusokeria

  • 1 kpl

    vaniljatanko

  • 1 kpl

    kananmuna

  • 200 g

    vehnäjauhoja

  • <b>Täyte:</b>

  • 200 g

    tummaa suklaata

  • 1 dl

    kermaa

  • 2 kpl

    kananmunaa

  • 2 rkl

    sokeria

Valmistusohjeet

  1. Halkaise vaniljatanko ja raaputa siitä siemenet veitsen kärjellä. Sekoita kaikki aineet tasaiseksi taikinaksi ja anna sen levätä jääkaapissa noin yksi tunti. Painele taikina pienehköön voideltuun piirakkavuokaan ja paista pohjaa 175 asteessa n. 10-15 minuuttia.

  2. Valmista täyte: Kiehauta kerma kattilassa ja sulata siihen suklaa. Lisää muut aineet ja sekoita seos tasaiseksi. Kaada seos paistetun piirakkapohjan päälle ja jatka tortun paistamista vielä 12-15 minuuttia 120 asteessa. Resepti: Makujen salaisuudet / Hans Välimäki

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit