Tomaattipaj ja sardiini-salottisipulivinaigrette - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tomaattipaj ja sardiini-salottisipulivinaigrette

Tomaattipaj on helppotekoinen alkuruoka.

6.2.2003 15:11

Ainekset

  • 200 g

    voitaikinaa

  • 5-6 kpl

    luumutomaattia

  • 2 rkl

    tuoretta basilikaa hienonnettuna

  • 1,5 dl

    oliiviöljyä

  • 3 kpl

    salottisipulia

  • 2-3 rkl

    salottiviinietikkaa

  • ripaus

    maustepippuria

  • suolaa

  • sokeria

  • 50 g

    sardiineja

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa kaaviloitu voitaikinasta neljä halkaisijaltaan 10 senttistä kiekkoa. Paista kiekkoja 175 asteessa, kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita. Leikkaa tomaatit ohuiksi siivuiksi ja lado ne pohjien päälle. Mausta oliiviöljyllä, sokerilla, suolalla ja pippurilla. Paista vielä n. 5-6 minuuttia ja koristele tuoreella basilikalla.

  2. Kastike: Hienonna salottisipuli ja kuullota sitä oliiviöljyssä. Lisää hieman suolaa, pippuria sekä pieniksi kuutioiksi hienonnetut sardiinit ja salottiviinietikka. Tarkista maku ja tarjoile tomaattipiiraan kanssa. Resepti: Makujen Salaisuudet/Hans Välimäki

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit