Oreganotomaatit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Oreganotomaatit

Oreganolla maustetut tomaatit ovat hyvä lisäke monelle ruoalle.

12.2.2003 16:16

Ainekset

  • 20 kpl

    luumutomaatteja

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 1/2 dl

    tuoretta oreganoa

  • 1/2 dl

    oliiviöljyä

Valmistusohjeet

  1. Lohko tomaatit kuuteen tai kahdeksaan osaan ja asettele uunipellille, siemenpuolet ylöspäin. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuivata kiertoilmalla uunissa 50 C° yön yli, luukku hieman raollaan (laita esim. puulasta luukun väliin).

  2. Sekoita öljy ja hienonnettu oregano ja kuumenna kattilassa noin 100 C° ja lisää säilytysastiaan ladottujen tomaattien päälle. Anna maustua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit