Porsasvindaloo

Porsasvindaloo on intialainen ruoka.

Ainekset

600-800 g
porsaan sisäfilettä
3 rkl
vindaloo-pastea
2 dl
kookosmaitoa
suolaa
öljyä
Paistettu riisi:
4 dl
keitettyä basmatiriisiä
1/2 dl
hienonnettua sipulia
1/2 dl
herneitä
1 dl
mungpavun ituja
2 kpl
kananmunaa
2 rkl
soijaa
2 rkl
sweet chili -kastiketta
öljyä

Valmistusohjeet

  1. Poista kalvot porsaanlihasta. Leikkaa possu n. 2 cm paksuisiksi viipaleiksi ja paista pannulla öljyssä molemmin puolin. Lisää vindaloopaste, paista hetki, siirrä sivuun ja lisää kookosmaito pannulle. Siirrä pannu takaisin liedelle. Hauduta porsaanfileet miedolla lämmöllä kypsäksi.

  2. Valmista paistettu riisi. Paista öljyssä sipuli ja riisi, lisää herneet ja idut. Lisää rakennerikotut kananmunat, soija ja chilikastike, tarkista suola.

  3. Lisäkkeeksi voit vielä tarjoilla paistettua bok choyta.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!

    Näytä lisää