Paistettua kuhaa, vermuttikurkkuja ja piparjuurimuusi

Paistettu kuha saa lisäkkeeksi vermuttikurkkuja ja piparjuurimuusia.

18.2.2003 14:10

Ainekset

  • 4 kpl

    suomustettuja kuhafileitä

  • 2 rkl

    voita

  • suolaa

  • valkopippuria

  • tilkka

    kuohukermaa

  • <b>Kurkut:</b>

  • 1 kpl

    kurkku

  • 1 dl

    kuivaa vermuttia

  • 150 g

    voita

  • suolaa

  • valkopippuria

  • 2 rkl

    hienonnettua ruohosipulia

  • perunamuusin maustamiseen tuoretta piparjuurta ja dijon-sinappia

Valmistusohjeet

  1. Mausta kuhafileet suolalla ja pippurilla, anna maustua noin 5 min. Pyörittele tilkassa kermaa ja paista voissa kuumalla pannulla.

  2. Kuori kurkku ja tee kuorimaveitsellä pitkiä viipaleita. Höyrytä kurkkuviipaleet suolalla ja valkopippurilla maustetussa vermutissa. Siivilöi liemi toiseen kattilaan. Vatkaa kastikkeen joukkoon kuutioitu kylmä voi ja kaada kurkkujen päälle.

  3. Valmista perunamuusi tai murskattua perunaa ja mausta se raastetulla tuoreella piparjuurella ja dijon-sinapilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit