Reseptit

Paistettua kuhaa, vermuttikurkkuja ja piparjuurimuusi

Paistettu kuha saa lisäkkeeksi vermuttikurkkuja ja piparjuurimuusia.

Ainekset

4 kpl
suomustettuja kuhafileitä
2 rkl
voita
suolaa
valkopippuria
tilkka
kuohukermaa
Kurkut:
1 kpl
kurkku
1 dl
kuivaa vermuttia
150 g
voita
suolaa
valkopippuria
2 rkl
hienonnettua ruohosipulia
perunamuusin maustamiseen tuoretta piparjuurta ja dijon-sinappia

Valmistusohjeet

  1. Mausta kuhafileet suolalla ja pippurilla, anna maustua noin 5 min. Pyörittele tilkassa kermaa ja paista voissa kuumalla pannulla.
  2. Kuori kurkku ja tee kuorimaveitsellä pitkiä viipaleita. Höyrytä kurkkuviipaleet suolalla ja valkopippurilla maustetussa vermutissa. Siivilöi liemi toiseen kattilaan. Vatkaa kastikkeen joukkoon kuutioitu kylmä voi ja kaada kurkkujen päälle.
  3. Valmista perunamuusi tai murskattua perunaa ja mausta se raastetulla tuoreella piparjuurella ja dijon-sinapilla.

Kommentit

    Näytä lisää