Hiillostettua siikaa thai curry - Reseptit - Ilta-Sanomat

Hiillostettua siikaa thai curry

Hiillostettu siika tarjotaan thaimaalaisittain maustetun kasviswokin kera.

18.2.2003 14:22

Ainekset

  • 2 kpl

    hiillostettua pikku siikaa

  • 3 rkl

    öljyä

  • 1 rkl

    raastettua inkivääriä

  • Wokkilisäke:

  • 1 dl

    suikaloitua porkkanaa

  • 1 dl

    suikaloitua retikkaa

  • 1 dl

    suikaloituja sokeriherneitä

  • 2 dl

    suikaloitua bok choyta tai kiinankaalia

  • 3 rkl

    thai curry -tahnaa

  • 1 rkl

    sokeria

  • 2 tl

    suolaa

  • 2 rkl

    raastettua inkivääriä

  • 1/2 dl

    hienonnettua korianteria

  • 2 dl

    kookoskermaa

Valmistusohjeet

  1. Sivele kalat öljyinkivääriseoksella ja lämmitä uunissa tai grillissä.

  2. Wokkaa vihannekset öljyssä wokkipannussa. Lisää loput ainekset lukuunottamatta kookoskermaa, joka lisätään aivan lopuksi.

  3. Nostele vihannekset vadille ja nosta kuuma kala päälle. Kaada viimeiseksi loppu kastike kalan päälle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit