Lohipastrami ja mätiperunasalaattia

Lohipastrami ja mätiperunasalaatti maistuvat kalan ystäville.

Ainekset

100 g
ruodotonta ja nahatonta lohifileetä
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1/2 tl
viherpippuria
1/2 tl
rosepippuria
1/4 tl
juustokuminaa
Mätiperunasalaatti:
400 g
kypsää perunaa
3 rkl
creme fraichea
1 rkl
sitruunan mehua
1/2 dl
hienonnettua sipulia
2 rkl
siian mätiä
suolaa
pippuria

Valmistusohjeet

  1. Suolaa ja mausta 3x3 cm kokoisiksi suikaloidut lohifileet jä kääri tiukkaan kelmuun noin kolmeksi tunniksi. Avaa kelmu ja pyyhi suola tarkkaan pois. Paista nopeasti tulikuumalla pannulla noin 2-3 sekuntia per sivu.

  2. Viipaloi perunat ja sekoita muut ainekset ensin keskenään ja sitten perunoihin. Koristele esim. siian mädillä.

Kommentit

    Näytä lisää