Täytetty leipä

Vuokaleipä täytetään katkaravuilla, tonnikalalla ja kasviksilla.

27.2.2003 11:08

Ainekset

  • 1

    vaalea vuokaleipä

  • 200 g

    kuorittuja katkarapuja

  • 1 prk

    tonnikalaa vedessä

  • 100 g

    tuoreita herkkusieniä

  • 1

    Granny Smith -omena

  • 50 g

    vihreitä herneitä

  • 100 g

    kirsikkatomaatteja

  • 1 rkl

    silputtua ruohosipulia

  • 1 rkl

    silputtua tilliä

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • <b>Kastike:</b>

  • 1 rkl

    Dijon-sinappia

  • 1 dl

    maissiöljyä

  • ½ dl

    hunajaviinietikkaa

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa leivästä kansi pois. Koverra leivän sisus ja leikkaa puolet siitä pieniksi kuutioiksi. Paahda leipäkuutiot teflonpannulla rapeiksi.

  2. Viipaloi sienet, suikaloi kuorittu omena, valuta tonnikala ja kalttaa tomaatit (kasta kiehuvassa vedessä, jäähdytä ja kuori).

  3. Sekoita kaikki aineet keskenään (myös leipäkuutiot). Lisää kastike ja tarkista maku. Kaada täyte leivän sisään. Nosta kansi päälle ja anna mehustua jääkaapissa n. ½ tuntia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit