Täytetty leipä

Vuokaleipä täytetään katkaravuilla, tonnikalalla ja kasviksilla.

Ainekset

1
vaalea vuokaleipä
200 g
kuorittuja katkarapuja
1 prk
tonnikalaa vedessä
100 g
tuoreita herkkusieniä
1
Granny Smith -omena
50 g
vihreitä herneitä
100 g
kirsikkatomaatteja
1 rkl
silputtua ruohosipulia
1 rkl
silputtua tilliä
2
valkosipulinkynttä
Kastike:
1 rkl
Dijon-sinappia
1 dl
maissiöljyä
½ dl
hunajaviinietikkaa

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa leivästä kansi pois. Koverra leivän sisus ja leikkaa puolet siitä pieniksi kuutioiksi. Paahda leipäkuutiot teflonpannulla rapeiksi.
  2. Viipaloi sienet, suikaloi kuorittu omena, valuta tonnikala ja kalttaa tomaatit (kasta kiehuvassa vedessä, jäähdytä ja kuori).
  3. Sekoita kaikki aineet keskenään (myös leipäkuutiot). Lisää kastike ja tarkista maku. Kaada täyte leivän sisään. Nosta kansi päälle ja anna mehustua jääkaapissa n. ½ tuntia.

Kommentit

    Näytä lisää