Balsamicossa haudutetut punajuuret - Reseptit - Ilta-Sanomat

Balsamicossa haudutetut punajuuret

Balsamicossa haudutetut punajuuret ovat maukas lisuke erilaisille ruuille.

27.2.2003 12:08

Ainekset

  • n.20

    pientä raakaa punajuurta

  • 2 dl

    balsamiviinietikkaa

  • 2-3 rkl

    voita

  • mustapippuria

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Pese punajuuret huolellisesti ja nosta foliopaperin päälle uuninpellille. Ripottele päälle balsamiviinietikka, voinpalaset, suola ja pippuri. Kääri folio tiukasti kiinni ja nosta 200-asteiseen uuniin. Paista n. 20 minuuttia.

  2. Avatessasi foliopakettia varo kuumaa höyryä. Puolita punajuuret ja pirskottele foliosta kastiketta päälle. Mausta tarvittaessa vielä suolalla ja pippurilla. Kuori punajuuret, jos ne ovat paksukuorisia.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit