Balsamicossa haudutetut punajuuret

Balsamicossa haudutetut punajuuret ovat maukas lisuke erilaisille ruuille.

Ainekset

n.20
pientä raakaa punajuurta
2 dl
balsamiviinietikkaa
2-3 rkl
voita
mustapippuria
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Pese punajuuret huolellisesti ja nosta foliopaperin päälle uuninpellille. Ripottele päälle balsamiviinietikka, voinpalaset, suola ja pippuri. Kääri folio tiukasti kiinni ja nosta 200-asteiseen uuniin. Paista n. 20 minuuttia.
  2. Avatessasi foliopakettia varo kuumaa höyryä. Puolita punajuuret ja pirskottele foliosta kastiketta päälle. Mausta tarvittaessa vielä suolalla ja pippurilla. Kuori punajuuret, jos ne ovat paksukuorisia.

Kommentit

    Näytä lisää