Äyriäisbruschetta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Äyriäisbruschetta

Äyriäisbruschetta valmistuu todella nopeasti.

27.2.2003 13:15

Ainekset

  • 4

    noin 1 cm:n paksuista leipäviipaletta

  • 2-3 dl

    kuorittuja jokiravun pyrstöjä tai esim.sinisimpukoita

  • 1 dl

    kaltatun tomaatin kuutioita

  • 2

    murskattua valkosipulinkynttä

  • ½ dl

    oliiviöljyä

  • mustapippuria

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Sekoita ravut, tomaatit ja valkosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla. Pariloi tai paahda leivät rapeiksi ja sivele oliiviöljyllä. Nosta leipien päälle rapu-tomaattiseosta ja kaada päälle vielä oliiviöljyä. Rouhi pinnalle runsaasti mustapippuria.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit