Vitello tonnato kalkkunasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Vitello tonnato kalkkunasta

Vitello tonnato tehdään yleensä vasikasta, mutta siihen voi käyttää myös kalkkunaa.

27.2.2003 14:00

Ainekset

  • 1

    paistovalmis kalkkunanpaisti

  • 1 prk

    tonnikalaa öljyssä

  • 1½ dl

    majoneesia

  • 4 rkl

    kapriksia

  • 4-5

    anjovisfileetä

  • tilkka vettä/oliiviöljyä/kermaa

  • ½

    sitruunan mehu

  • suolaa

  • mustapippuria

  • rucolaa

  • parmesanjuustoa

Valmistusohjeet

  1. Paista kalkkunarulla ohjeen mukaan, kunnes paistovahti ilmoittaa sen valmistuneen. Nosta paisti jäähtymään vaikkapa seuraavaan päivään.

  2. Sekoita tehosekoittimessa tonnikala, majoneesi, puolet kapriksista ja anjovisfileet. Notkista kastiketta tilkalla vettä, oliiviöljyä tai kermaa. Kastikkeen tulee olla hädin tuskin lusikasta valuvaa. Tarkista maku.

  3. Levitä lautasille hieman kastiketta. Leikkaa kylmästä paistista ohuita viipaleita (2-3mm) ja asettele ne vieriviereen lautaselle. Levitä päälle reilusti tonnikalakastiketta, sekä kapriksia, rucolaa ja parmesanlastuja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit