Oliiveilla kuorrutettua grillattua kuhaa ja tryffeliperunamuusia

Grillattu kuha ja tryffeliperunamuusi muodostavat valkoviinin kanssa juhlavan aterian.

Ainekset

4
kuhafileetä
100 g
mustia oliiveja
2
raastettua vaaleaa paahtoleipäviipaletta
½ dl
silputtua persiljaa
½ dl
silputtua basilikaa
½ dl
kapriksia
1
murskattu valkosipulinkynsi
½ dl
oliiviöljyä
mustapippuria
suolaa
Perunamuusi:
8
Rosamunda-perunaa
pala tryffeliä viipaloituna
½ dl
tryffeliöljyä
1 dl
kuohukermaa
mustapippuria
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Laita kaikki aineet kalaa lukuunottamatta tehosekoittimeen ja anna pyöriä tasaiseksi tahnaksi. Mausta kuhafileet suolalla ja pippurille ja sivele pinnat tahnalla. Grillaa 200-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia. Nosta kuhafileet tryffeliperunamuusin päälle.

  2. Muusi:
    Keitä perunat kypsiksi. Paseeraa ne siivilän läpi tasaiseksi. Lisää kuuma kerma ja tryffeliöljy voimakkaasti sekoittaen. Sekoita viipaloidut tryffelilastut joukkoon. Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Kommentit

    Näytä lisää

    Luetuimmat Reseptit