Oliiveilla kuorrutettua grillattua kuhaa ja tryffeliperunamuusia

Grillattu kuha ja tryffeliperunamuusi muodostavat valkoviinin kanssa juhlavan aterian.

27.2.2003 14:45

Ainekset

  • 4

    kuhafileetä

  • 100 g

    mustia oliiveja

  • 2

    raastettua vaaleaa paahtoleipäviipaletta

  • ½ dl

    silputtua persiljaa

  • ½ dl

    silputtua basilikaa

  • ½ dl

    kapriksia

  • 1

    murskattu valkosipulinkynsi

  • ½ dl

    oliiviöljyä

  • mustapippuria

  • suolaa

  • <b>Perunamuusi:</b>

  • 8

    Rosamunda-perunaa

  • pala tryffeliä viipaloituna

  • ½ dl

    tryffeliöljyä

  • 1 dl

    kuohukermaa

  • mustapippuria

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Laita kaikki aineet kalaa lukuunottamatta tehosekoittimeen ja anna pyöriä tasaiseksi tahnaksi. Mausta kuhafileet suolalla ja pippurille ja sivele pinnat tahnalla. Grillaa 200-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia. Nosta kuhafileet tryffeliperunamuusin päälle.

  2. <b>Muusi:</b> Keitä perunat kypsiksi. Paseeraa ne siivilän läpi tasaiseksi. Lisää kuuma kerma ja tryffeliöljy voimakkaasti sekoittaen. Sekoita viipaloidut tryffelilastut joukkoon. Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit