Pekoniin kääritty anjovislohi ja kermainen linssi-kaprishöystö - Reseptit - Ilta-Sanomat

Pekoniin kääritty anjovislohi ja kermainen linssi-kaprishöystö

Pekoniin kääritty anjovislohi ja kermainen linssi-kaprishöystö toimivat sekä arki- että juhlaruokana.

27.2.2003 15:05

Ainekset

  • 500 g

    lohta

  • 100 g

    pekoniviipaleita

  • 100 g

    anjovisfileitä

  • 150 g

    mozzarellajuustoa

  • mustapippuria

  • <b>Höystö:</b>

  • 1 dl

    linssejä

  • 2 dl

    kermaa

  • 1 dl

    kaprista

  • 1 dl

    vesikrassia tai muuta mietoa yrttiä

  • 1 tl

    kuivattua oreganoa

  • 1 dl

    smetanaa

  • 1 rkl

    dijon-sinappia

  • cayennepippuria

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa lohi neljäksi palaksi ja mausta mustapippurilla. Laita anjovisfileet ja leikatut juustoviipaleet lohen kummallekin puolelle ja kääri pekoniin. Paista 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Nosta lohirullat linssi-kaprishöystön päälle.

  2. Höystö: Keitä linssejä vedessä n. 20 minuuttia. Huuhdo ne kylmässä vedessä. Lämmitä kerma, lisää joukkoon linssit, kaprikset sekä sinappi ja anna kiehahtaa. Lisää joukkoon vesikrassit, oregano sekä smetanaa ja mausta pippureilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit