Lampaanfilee valkosipulileipäkuorrutuksella - Reseptit - Ilta-Sanomat

Lampaanfilee valkosipulileipäkuorrutuksella

Valmista lampaanfileen lisäkkeeksi kermakastiketta ja polentaa.

28.2.2003 10:47

Ainekset

  • 600 g

    lampaan ulkofileetä

  • 1 dl

    silputtua persiljaa

  • 1 dl

    silputtua basilikaa

  • 1 dl

    silputtua ruohosipulia

  • 8

    raastettua vaalea paahtoleipää

  • 4

    murskattua valkosipulinkynttä

  • 100 g

    voita

  • mustapippuria

  • suolaa

  • <b>Kermakastike:</b>

  • 1

    silputtu sipuli

  • 2 dl

    kermaa

  • suolaa

  • cayannepippuria

Valmistusohjeet

  1. Poista fileistä kalvot ja jänteet. Ruskista ne pannulla kevyesti molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla. Sulata voi kasarissa, lisää raastetut leivät, yrtit ja valkosipulit. Painele kuorrutetta fileen päälle tiiviisti.

  2. Paista 200-asteisessa uunissa kymmenisen minuuttia mediumiksi. Anna vetäytä hyvin ennen leikkaamista. Tarjoa esimerkiksi Ruokalan sivuilta löytyvän löysän polentan kanssa.

  3. Kermakastike: Kuullota sipuli, lisää kerma ja anna kiehahtaa hetki. Lisää mausteet.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit