Filotaikinalla päällystetty porsaanfilee ja huhtasienimuhennosta

Filotaikinalla päällystetty porsaanfilee on näppärä arkiruoka.

Ainekset

600 g
porsaan sisäfileetä
1
levy filotaikinaa
2 rkl
dijon-sinappia
Huhtasienimuhennos:
100 g
huhtasieniä
voita
1 rkl
vehnäjauhoja
4 dl
kermaa
2
kaltattua tomaattia
1 dl
silputtua persiljaa
1 dl
silputtua ruohosipulia
mustapippuria
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Poista fileistä kalvot ja jänteet. Paista pinta kevyesti pannulla. Sivele pinta dijon-sinapilla ja mausta liha mustapippurilla ja suolalla. Kääri tiiviisti filotaikinaan. Paista 200-asteisessa uunissa kypsäksi 15-20 minuuttia. Leikkaa filee viipaleiksi ja nosta huhtasienimuhennoksen päälle.
  2. Huhtasienimuhennos:
    Kuullota huhtasienet voissa kevyesti. Ripottele pinnalle vehnäjauhoja. Lisää kerma ja kuutioidut tomaatit. Anna muhia hetki. Lisää yrtit ja mausteet.

Kommentit

    Näytä lisää