Filotaikinalla päällystetty porsaanfilee ja huhtasienimuhennosta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Filotaikinalla päällystetty porsaanfilee ja huhtasienimuhennosta

Filotaikinalla päällystetty porsaanfilee on näppärä arkiruoka.

28.2.2003 11:07

Ainekset

  • 600 g

    porsaan sisäfileetä

  • 1

    levy filotaikinaa

  • 2 rkl

    dijon-sinappia

  • <b>Huhtasienimuhennos:</b>

  • 100 g

    huhtasieniä

  • voita

  • 1 rkl

    vehnäjauhoja

  • 4 dl

    kermaa

  • 2

    kaltattua tomaattia

  • 1 dl

    silputtua persiljaa

  • 1 dl

    silputtua ruohosipulia

  • mustapippuria

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Poista fileistä kalvot ja jänteet. Paista pinta kevyesti pannulla. Sivele pinta dijon-sinapilla ja mausta liha mustapippurilla ja suolalla. Kääri tiiviisti filotaikinaan. Paista 200-asteisessa uunissa kypsäksi 15-20 minuuttia. Leikkaa filee viipaleiksi ja nosta huhtasienimuhennoksen päälle.

  2. Huhtasienimuhennos: Kuullota huhtasienet voissa kevyesti. Ripottele pinnalle vehnäjauhoja. Lisää kerma ja kuutioidut tomaatit. Anna muhia hetki. Lisää yrtit ja mausteet.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit