Tournedos rossini - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tournedos rossini

Naudan sisäfileepihvit viimeistellään ankanmaksalla ja tryffelillä.

28.2.2003 12:18

Ainekset

  • 700-800 g

    naudan sisäfileetä

  • pala tryffeliä

  • 80-100 g

    ankanmaksaa

  • 2 dl

    vasikanlientä

  • mustapippuria

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Poista lihasta kalvot ja jänteet. Leikkaa filee paksuiksi pihveiksi. Paista pannulla kevyesti ja mausta pippurilla sekä suolalla. Nosta pihvit uunikasariin ja lisää kasariin vasikanlientä (fondia). Kypsennä n. 15 minuuttia 200-asteisessa uunissa mediumiksi.

  2. Tee tryffelistä pieniä lastuja. Leikkaa ankanmaksa pieniksi viipaleiksi ja jos maksa on tuoretta, paista teflonpannulla muutama sekunti molemmilta puolilta. Nosta maksat ja tryffelilastut pihvien päälle ja kaada siivilöity vasikanliemi annoksen päälle. Tarjoile perunamuusin kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit