Tournedos rossini

Naudan sisäfileepihvit viimeistellään ankanmaksalla ja tryffelillä.

Ainekset

700-800 g
naudan sisäfileetä
pala tryffeliä
80-100 g
ankanmaksaa
2 dl
vasikanlientä
mustapippuria
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Poista lihasta kalvot ja jänteet. Leikkaa filee paksuiksi pihveiksi. Paista pannulla kevyesti ja mausta pippurilla sekä suolalla. Nosta pihvit uunikasariin ja lisää kasariin vasikanlientä (fondia). Kypsennä n. 15 minuuttia 200-asteisessa uunissa mediumiksi.
  2. Tee tryffelistä pieniä lastuja. Leikkaa ankanmaksa pieniksi viipaleiksi ja jos maksa on tuoretta, paista teflonpannulla muutama sekunti molemmilta puolilta. Nosta maksat ja tryffelilastut pihvien päälle ja kaada siivilöity vasikanliemi annoksen päälle.

    Tarjoile perunamuusin kera.

Kommentit

    Näytä lisää