Kinkku-artisokkapaninit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kinkku-artisokkapaninit

Kinkku-artisokkapanineihin pariloidaan rapea pinta.

4.3.2003 13:48

Ainekset

  • 4 kpl

    ciapatta-sämpylää tai panini-sämpylää (pitkulaista)

  • oliiviöljyä

  • 1 tl

    valkosipulijauhetta

  • mustapippuria myllystä

  • suolaa

  • 4 viip.

    savukinkkua

  • 4 kpl

    artisokansydäntä

  • 4 viip.

    kermajuustoa

  • muutama

    lehti rucolaa

Valmistusohjeet

  1. Viillä sämpylä kahtia. Voitele molemmat puolet oliiviöljyllä ja mausta valkosipulijauheella, pippurilla ja suolalla. Aseta leivälle kinkkuviipale, hieman litistetty artisokansydän, rucolaa ja kermajuustoviipale.

  2. Paahda parilapannulla molemmin puolin noin 3 minuuttia eli kunnes pinta on rapea ja juusto alkaa sulaa. Paina sämpylää grillauksen aikana, jotta se saa kauniin pinnan. Leikkaa kahtia ja nauti lämpimänä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit