Kinkku-artisokkapaninit

Kinkku-artisokkapanineihin pariloidaan rapea pinta.

Ainekset

4 kpl
ciapatta-sämpylää tai panini-sämpylää (pitkulaista)
oliiviöljyä
1 tl
valkosipulijauhetta
mustapippuria myllystä
suolaa
4 viip.
savukinkkua
4 kpl
artisokansydäntä
4 viip.
kermajuustoa
muutama
lehti rucolaa

Valmistusohjeet

  1. Viillä sämpylä kahtia. Voitele molemmat puolet oliiviöljyllä ja mausta valkosipulijauheella, pippurilla ja suolalla. Aseta leivälle kinkkuviipale, hieman litistetty artisokansydän, rucolaa ja kermajuustoviipale.
  2. Paahda parilapannulla molemmin puolin noin 3 minuuttia eli kunnes pinta on rapea ja juusto alkaa sulaa. Paina sämpylää grillauksen aikana, jotta se saa kauniin pinnan. Leikkaa kahtia ja nauti lämpimänä.

Kommentit

    Näytä lisää