Lämpimät fetaleivät

Lämpimät fetaleivät ovat täyttävä ilta- tai välipala.

Ainekset

8 viip.
vaaleaa vuokaleipää tai paahtoleipää
200 g
fetajuustoa
2 kpl
tomaattia
1 kpl
punasipuli ohuina renkaina
2 tl
kuivattua basilikaa
4 rkl
hienonnettuja mustia oliiveja

Valmistusohjeet

  1. Voitele leivät ohuelti. Leikkaa fetajuusto viipaleiksi ja levitä 4 leipäviipaleen päälle. Ripottele juuston pinnalle basilikaa. Asettele leivälle tomaattiviipaleet, sipulirenkaat ja hienonnetut oliivit.
  2. Nosta päälle toinen leipäviipale ja lämmitä voileipägrillissä tai 200-220-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Jos valmistat leivät uunissa, niin paahda ne ensin. Leikkaa leivät kolmioiksi ja tarjoile vihreän salaatin kera.

Kommentit

    Näytä lisää