Lämpimät fetaleivät - Reseptit - Ilta-Sanomat

Lämpimät fetaleivät

Lämpimät fetaleivät ovat täyttävä ilta- tai välipala.

4.3.2003 14:28

Ainekset

  • 8 viip.

    vaaleaa vuokaleipää tai paahtoleipää

  • 200 g

    fetajuustoa

  • 2 kpl

    tomaattia

  • 1 kpl

    punasipuli ohuina renkaina

  • 2 tl

    kuivattua basilikaa

  • 4 rkl

    hienonnettuja mustia oliiveja

Valmistusohjeet

  1. Voitele leivät ohuelti. Leikkaa fetajuusto viipaleiksi ja levitä 4 leipäviipaleen päälle. Ripottele juuston pinnalle basilikaa. Asettele leivälle tomaattiviipaleet, sipulirenkaat ja hienonnetut oliivit.

  2. Nosta päälle toinen leipäviipale ja lämmitä voileipägrillissä tai 200-220-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Jos valmistat leivät uunissa, niin paahda ne ensin. Leikkaa leivät kolmioiksi ja tarjoile vihreän salaatin kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit