Tuorejuustokakku

Juustokakku saa makua appelsiinista.

4.3.2003 16:04

Ainekset

  • <b>Pohja:</b>

  • 15 kpl

    Digestive-keksiä

  • 1/2 dl

    sokeria

  • 1 1/2 tl

    kanelia

  • 60 g

    voita

  • <b>Täyte:</b>

  • 400 g

    maustamatonta tuorejuustoa

  • 1 dl

    sokeria

  • 1 rkl

    vaniljasokeria

  • 4 kpl

    liivatelehteä

  • 1 dl

    appelsiinituoremehua

  • 2 dl

    kermaa

Valmistusohjeet

  1. <b>Pohja:</b> Jauha keksit tehosekoittimessa ja sekoita joukkoon sokeri, kaneli ja sulatettu voi. Painele keksiseos voidellun irtopohjavuoan pohjalle.

  2. <b>Täyte:</b> Liota liivatelehdet kylmässä vedessä. Kuumenna kasarissa tilkka appelsiinimehua ja liuota valutetut liivatteet siihen. Sekoita juusto, sokerit ja appelsiinimehu keskenään. Lisää liivate ja kova kermavaahto. Tarkista maku ja lisää sokeria, jos täyte vaikuttaa liian happamalta.

  3. Kaada täyte keksinmurupohjan päälle vuokaan ja anna jäähtyä muutama tunti. Irrota vuoan reunat ja nosta kakku tarjolle. Koristele halutessasi kaakaojauheella ja tarjoile kirpeiden marjojen, esim. kotimaisten pakastevadelmien kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit