Tomaattijuustofondue - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tomaattijuustofondue

Fondueseen voi lisätä myös tomaattia.

4.3.2003 16:09

Ainekset

  • 10 g

    voita

  • 1 kpl

    pieni salottisipuli

  • 1 kpl

    valkosipulinkynsi

  • 1 kpl

    iso tomaatti kaltattuna

  • 2 dl

    kuivaa valkoviiniä

  • 1 dl

    tomaattimehua

  • 100 g

    Emmental-juustoa raasteena

  • 200 g

    Gruyere-juustoa raasteena

  • vaaleaa leipää

Valmistusohjeet

  1. Sulata voi fondue-padassa ja kuullota silputtu salottisipuli ja valkosipulinkynsi kunnes ne alkavat pehmetä. Lisää kaltattu ja pieniksi pilkottu tomaatti ja anna kypsyä noin 3 minuuttia. Kaada joukkoon valkoviini ja tomaattimehu. Kuumenna kiehumispisteeseen.

  2. Ota pata pois liedeltä ja lisää sinne juustoraasteet ja sekoita, kunnes juusto on sulanut. Kasta vaaleaa leipää juustoon ja nauti hyvässä seurassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit