Reseptit

Tomaattijuustofondue

Fondueseen voi lisätä myös tomaattia.

Ainekset

10 g
voita
1 kpl
pieni salottisipuli
1 kpl
valkosipulinkynsi
1 kpl
iso tomaatti kaltattuna
2 dl
kuivaa valkoviiniä
1 dl
tomaattimehua
100 g
Emmental-juustoa raasteena
200 g
Gruyere-juustoa raasteena
vaaleaa leipää

Valmistusohjeet

  1. Sulata voi fondue-padassa ja kuullota silputtu salottisipuli ja valkosipulinkynsi kunnes ne alkavat pehmetä. Lisää kaltattu ja pieniksi pilkottu tomaatti ja anna kypsyä noin 3 minuuttia. Kaada joukkoon valkoviini ja tomaattimehu. Kuumenna kiehumispisteeseen.
  2. Ota pata pois liedeltä ja lisää sinne juustoraasteet ja sekoita, kunnes juusto on sulanut. Kasta vaaleaa leipää juustoon ja nauti hyvässä seurassa.

Kommentit

    Näytä lisää