Reseptit
Lapin leipäjuustoa ja kanelikermaa

Lapin leipäjuustoa ja kanelikermaa
Tässä ohje nopeaan herkkuun: leipäjuusto kanelikermalla.
Ainekset
- 1 kiekko
- leipäjuustoa
- 2 dl
- kermaa
- 3 rkl
- fariinisokeria
- 1 tl
- kanelia
Valmistusohjeet
- Laita leipäjuusto uunikestävään astiaan ja ripottele pinnalle 1 rkl fariinisokeria. Kaada vuokaan noin 1/2 dl kermaa. Lämmitä juustoa 200-asteisessa uunissa muutama minuutti.
- Vatkaa loppu kerma vaahdoksi ja mausta se lopulla fariinisokerilla ja kanelilla. Tarjoile juusto lämpimänä kermavaahdon kera.
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää