Paprikavoi - Reseptit - Ilta-Sanomat

Paprikavoi

Paprikavoi sopii esimerkiksi grillattujen lihojen seuraksi.

10.3.2003 9:14

Ainekset

  • 2 rkl

    öljyä

  • 200 g

    pehmeää voita

  • 2 tl

    paprikajauhetta

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 1/2

    sipuli

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipuli ja kuullota sitä öljyssä pannulla hyvin miedolla lämmöllä. Lisää joukkoon paprikajauhe. Sekoita seos pehmeään voihin ja mausta suolalla sekä pippurilla.

  2. Lusikoi voi tuorekelmun päälle ja pyöritä massa kelmun avulla tasaiseksi pötköksi. Anna voin kovettua viileässä ja leikkaa siitä sitten siistejä kiekkoja. Tarjoile paistetun tai grillatun kalan tai lihan kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit