Reseptit
Rosmariinilla maustettu panna cotta

Rosmariinilla maustettu panna cotta
Rosmariinilla maustettu panna cotta viimeistellään mansikoilla.
Ainekset
- 2 1/2 dl
- maitoa
- 2 dl
- kermaa
- 1 kpl
- vaniljatanko
- 3/4 dl
- sokeria
- 2 kpl
- liivatetta
- 4 rkl
- sokeria
- 1 oksa
- rosmariinia tai 1/2 rkl kuivattua rosmariinia
Valmistusohjeet
- Mittaa maito, kerma ja sokeri kattilaan. Lisää joukkoon halkaistu vaniljatanko ja rosmariini. Kiehauta. Liota liivatteet kylmässä vedessä ja lisää vielä lämpimään kerma-maitoseokseen. Sulata 4 ruokalusikallista sokeria pannulla ja anna karamelisoitua (eli saada väriä).
- Kaada neljään annosvuokaan karamelisoitua sokeria pohjalle ja täytä vuoat vanukasmassalla. Jäähdytä jälkiruoat jääkaapissa. Saat vanukkaat kauniisti ulos vuoistaan, kun kastat vuoan pohjan nopeasti kuumaan veteen. Kumoa vanukas lautaselle.
Resepti: Makujen Salaisuudet/Hans Välimäki
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää