Gin Tonic granité ja campari-tuoremehu-geeliä

Gin Tonic granité ja campari-tuoremehu-geeli hurmaavat juhlavieraat.

Ainekset

0,25 dl
giniä
150 g
sokeria
1 plo
tonic-vettä
1
sitruunan kuori ja mehu
Camparituoremehugeeli:
1 dl
camparia
2 dl
tuorepuristettua appelsiinimehua
2 kpl
liivatetta
1 dl
sokeria

Valmistusohjeet

  1. Granité:
    Sekoita kaikki aineet kulhossa tai kattilassa niin että sokeri sulaa. Lämmitä varovasti hieman, jos sokeri ei sula kunnolla. Kaada pakasterasiaan ja pakasta. Ota pakkasesta hetkeksi pehmenemään ennen tarjoilua. Raaputa lusikalla hilettä lautaselle.
  2. Camparituoremehugeeli:
    Liota liivatteet ja liuota ne lämmitettyyn mehutilkkaan. Sekoita loppu mehu, campari ja sokeri keskenään ja lisää viimeisenä liivatteet. Kaada matalaan vuokaan ja hyydytä. Leikkaa pieniksi kuutioiksi ja tarjoile Gin Tonic -granitén kera.

    Resepti: Makujen Salaisuudet/Hans Välimäki

Kommentit

    Näytä lisää