Rydbergin pihvi

Rydbergin pihvi on pyttipannun hienompi versio.

Ainekset

4 kpl
perunaa
2 kpl
sipulia
600-800 g
sisäfileetä/sisäpaistia
4 kpl
kananmunan keltuaista
1-2 kpl
tuoretta piparjuurta raastettuna
2 kpl
suolakurkkua
2 kpl
etikkapunajuurta
suolaa ja pippuria
1-2 tl
dijon-sinappia
voita

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja kuutioi perunat ja hienonna sipuli. Leikkaa myös lihat pieniksi kuutioiksi. Sulata voita pannulla ja ruskista lihat nopeasti. Ota lihat hetkeksi pois pannulta, lisää voita ja kuullota siinä sipulit ja perunakuutiot. Hauduta niin että perunat ovat lähes kypsiä. Lisää lihakuutiot pannulle, mausta ja hauduta kypsäksi.
  2. Voit kypsentää ruoan loppuun myös 175 asteisessa uunissa noin 5-10 minuuttia. Tarkista maku. Kuutioi suolakurkut ja punajuuret ja tarjoile ne rydbergin pihvin lisäkkeenä.

    Resepti: Makujen Salaisuudet/Hans Välimäki

Kommentit

    Näytä lisää