Marinoitua karitsanfileetä ja voissa kuullotettuja kevätvihanneksia - Reseptit - Ilta-Sanomat

Marinoitua karitsanfileetä ja voissa kuullotettuja kevätvihanneksia

Marinoitu karitsanfilee voissa kuullotetuilla kevätvihanneksilla on herkullinen alkuruoka.

16.4.2003 10:35

Ainekset

  • 3-4 kpl

    karitsan fileetä

  • suolaa ja pippuria

  • rosmariinia

  • valkosipulia

  • timjamia

  • paahdettuja korianterin siemeniä

  • voita/ öljyä paistamiseen

  • <b>Vihannekset:</b>

  • vihreää parsaa

  • pikkuporkkanoita

  • kukkakaalia

Valmistusohjeet

  1. Paista fileisiin pintaväri pannulla voissa tai öljyssä. Paista niitä vielä pari minuuttia 200-asteisessa uunissa tai grillaa grillissä. Hienonna yrtit ja paahda korianterin siemenet. Hiero kaikki mausteet fileiden pintaan ja kääri ne tiiviisti kelmuun. Anna lihojen maustua jääkaapissa yön yli.

  2. Vihannekset: Keitä puhdistetut ja pilkotut vihannekset suolalla maustetussa vedessä al denteiksi. Sulata voita kattilassa ja pyöräytä vihannekset voissa. Voit maustaa ne halutessasi tuoreella timjamilla. Resepti: Makujen Salaisuudet/Hans Välimäki

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit