Marinoitua karitsanfileetä ja voissa kuullotettuja kevätvihanneksia

Marinoitu karitsanfilee voissa kuullotetuilla kevätvihanneksilla on herkullinen alkuruoka.

Ainekset

3-4 kpl
karitsan fileetä
suolaa ja pippuria
rosmariinia
valkosipulia
timjamia
paahdettuja korianterin siemeniä
voita/ öljyä paistamiseen
Vihannekset:
vihreää parsaa
pikkuporkkanoita
kukkakaalia

Valmistusohjeet

  1. Paista fileisiin pintaväri pannulla voissa tai öljyssä. Paista niitä vielä pari minuuttia 200-asteisessa uunissa tai grillaa grillissä. Hienonna yrtit ja paahda korianterin siemenet. Hiero kaikki mausteet fileiden pintaan ja kääri ne tiiviisti kelmuun. Anna lihojen maustua jääkaapissa yön yli.

  2. Vihannekset:
    Keitä puhdistetut ja pilkotut vihannekset suolalla maustetussa vedessä al denteiksi. Sulata voita kattilassa ja pyöräytä vihannekset voissa. Voit maustaa ne halutessasi tuoreella timjamilla.


    Resepti: Makujen Salaisuudet/Hans Välimäki

Kommentit

    Näytä lisää