Reseptit

Lammascarpaccio

Lammascarpaccion kaveriksi sopii raikas vihersalaatti.

Ainekset

300 g
lampaan sisäfileetä
oliiviöljyä
parmesanlastuja
suolaa
pippuria
erilaisia salaatteja
oliiviöljyä
sitruunamehua

Valmistusohjeet

  1. Puhdista lampaanfilee ja kääri se kelmun avulla tiukaksi rullaksi. Kääri rulla vielä folioon ja pakasta sitä muutaman 2-3 tunnin ajan, jotta se kohmettuu helposti leikattavaksi. Sivele lautanen kevyesti oliiviöljyllä ja leikkaa lihasta erittäin ohuita viipaleita.
  2. Asettele viipaleet kauniisti lautaselle ja mausta lihan pinta suolalla ja pippurilla. Pirskottele päälle vielä oliiviöljyä. Tarjoile vihersalaatin kera. Lisäkkeeksi sopii myös selleri- tai waldorfinsalaatti.

Kommentit

    Näytä lisää