Lammascarpaccio - Reseptit - Ilta-Sanomat

Lammascarpaccio

Lammascarpaccion kaveriksi sopii raikas vihersalaatti.

22.4.2003 9:36

Ainekset

  • 300 g

    lampaan sisäfileetä

  • oliiviöljyä

  • parmesanlastuja

  • suolaa

  • pippuria

  • erilaisia salaatteja

  • oliiviöljyä

  • sitruunamehua

Valmistusohjeet

  1. Puhdista lampaanfilee ja kääri se kelmun avulla tiukaksi rullaksi. Kääri rulla vielä folioon ja pakasta sitä muutaman 2-3 tunnin ajan, jotta se kohmettuu helposti leikattavaksi. Sivele lautanen kevyesti oliiviöljyllä ja leikkaa lihasta erittäin ohuita viipaleita.

  2. Asettele viipaleet kauniisti lautaselle ja mausta lihan pinta suolalla ja pippurilla. Pirskottele päälle vielä oliiviöljyä. Tarjoile vihersalaatin kera. Lisäkkeeksi sopii myös selleri- tai waldorfinsalaatti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit