Suklaabrowniet

Suklaabrowniet jätetään hieman kosteiksi sisältä.

22.4.2003 9:40

Ainekset

  • 300 g

    tummaa leivontasuklaata

  • 100 g

    voita

  • 4

    kananmunaa

  • 100 g

    ruskeaa sokeria

  • 100 g

    saksanpähkinöitä rouhittuna (tai esim.valkosuklaata)

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 180 asteeseen ja vuoraa n. 20 cm:n suorakaiteen muotoinen vuoka leivinpaperilla. Vatkaa munat ja sokeri valkeaksi ja jämäkäksi vaahdoksi.

  2. Sulata suklaa vesihauteessa miedolla lämmöllä. Älä anna veden kiehua. Lisää voi ja sekoita massa tasaiseksi. Kaada suklaaseos munavaahtoon ja sekoita varovasti käännellen. Lisää rouhitut saksanpähkinät.

  3. Kaada seos vuokaan ja tasoita pinta. Kypsennä noin 45 minuuttia tai kunnes pinta rakoilee. Kakun tulee jäädä hiukan kosteaksi sisältä. Jäähdytä kakku vuoassa. Kakku hajoaa, jos sen kumoaa lämpimänä. Poista paperi kakun pohjasta ja leikkaa se neliöiksi. Koristele pinta kaakao-tomusokerilla tai sulatetulla suklaalla ja saksanpähkinällä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit