Sillikaviaari

Sillikaviaari sopii vaikka ruisleivän päälle.

25.4.2003 11:00

Ainekset

  • 2 kpl

    keitettyä perunaa

  • 1 kpl

    suolakurkku

  • 2 kpl

    keitettyä kananmunaa

  • 3 rkl

    kapriksia

  • 1 kpl

    sipuli

  • 2 kpl

    matjes-sillifilettä

  • tuoretta tilliä

  • ruohosipulia

  • 1 dl

    majoneesia

  • 2 rkl

    ranskankermaa

  • suolaa ja pippuria

Valmistusohjeet

  1. Liota silliä tarvittaessa kylmässä vedessä, jotta saat liiat suolat pois. Kuutioi perunat, suolakurkku, kananmunat ja sipuli pieniksi kuutioiksi. Hienonna tilli ja ruohosipuli. Sekoita kaikki aineet ja anna maustua mielellään yön yli. Tarjoile esim. paahdetun ruisleivän kanssa. Resepti: Makujen Salaisuudet/Hans Välimäki

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit