Sillikaviaari

Sillikaviaari sopii vaikka ruisleivän päälle.

Ainekset

2 kpl
keitettyä perunaa
1 kpl
suolakurkku
2 kpl
keitettyä kananmunaa
3 rkl
kapriksia
1 kpl
sipuli
2 kpl
matjes-sillifilettä
tuoretta tilliä
ruohosipulia
1 dl
majoneesia
2 rkl
ranskankermaa
suolaa ja pippuria

Valmistusohjeet

  1. Liota silliä tarvittaessa kylmässä vedessä, jotta saat liiat suolat pois. Kuutioi perunat, suolakurkku, kananmunat ja sipuli pieniksi kuutioiksi. Hienonna tilli ja ruohosipuli. Sekoita kaikki aineet ja anna maustua mielellään yön yli. Tarjoile esim. paahdetun ruisleivän kanssa.


    Resepti: Makujen Salaisuudet/Hans Välimäki

Kommentit

    Näytä lisää