Reseptit
Marjoja, hedelmiä ja kuplivaa viinihyytelöä

Marjoja, hedelmiä ja kuplivaa viinihyytelöä
Kuohuviinistä, marjoista ja hedelmistä valmistuu kesäinen jälkiruoka.
Ainekset
- 4 dl
- kuohuviiniä
- 1 dl
- 50% sokerilientä (0,5 dl vettä, 0,5 dl sokeria kiehautetaan)
- 2 kpl
- liivatetta
- 250 g
- tuoreita marjoja ja hedelmiä
- Mascarponevaahto:
- 100 g
- mascarpone-tuorejuustoa
- 2 dl
- kermavaahtoa
- 50 g
- sokeria
- 1 kpl
- vaniljatanko
Valmistusohjeet
- Liota liivatteet ja sulata ne lämpimään sokeriliemeen. Lisää joukkoon kuohuviini. Annostele tuoreet marjat ja paloitellut hedelmät annoskulhoihin ja kaada jäähtynyt liemi päälle. Hyydytä jääkaapissa tunti pari.
- Mascarponevaahto:
Halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet kulhoon. Sekoita kaikki aineet ja tarjoile hyytelöityjen marjojen ja hedelmien kera.
Resepti: Makujen Salaisuudet/Hans Välimäki
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää