Kuhaminestrone - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kuhaminestrone

Kuhaminestronessa on maukas tomaattinen liemi.

29.4.2003 10:23

Ainekset

  • 120 g

    suomustettua kuhaa / syöjä

  • 1 l

    kalalientä vaaleista ruodoista

  • 3 rkl

    tomaattipyreetä

  • 50 g

    voita

  • 4

    luumutomaattia

  • 3

    salottisipulia

  • 50 g

    voita

  • 4

    luumutomaattia

  • 3

    salottisipulia

  • 50 g

    sokeriherneitä

  • 50 g

    varsiselleriä

  • 3

    valkosipulinkynttä

  • 100 g

    makaronia

  • ½ dl

    oliiviöljyä

  • 1 rkl

    hienonnettua meiramia

  • 1 rkl

    oreganoa

Valmistusohjeet

  1. Kalttaa tomaatit. Halkaise, ja poista siemenet, leikkaa tomaattimaltot lohkoiksi. Suikaloi sipuli, varsiselleri ja sokeriherneet. Sulata voi kattilassa, lisää tomaattipure ja salottisipuli sekä murskatut valkosipulinkynnet. Lisää kalaliemi ja paseeratut tomaatin sisukset. Hauduta noin 15 minuuttia.

  2. Keitä pasta ja lisää samanaikaisesti kalaliemeen vihannekset. Lisää hienonnetut yrtit. Paista kuhat rapeiksi nahkapuolelta oliiviöljyssä, käännä ja paista hetki.

  3. Laita pasta lautaselle ja kaada kuuma liemi ja vihannekset päälle, päällimmäiseksi paistettu kala.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit