Chevrekanaa

Chevrekana tarjoillaan patongin kanssa.

Ainekset

3-4
broilerinrintaa
suolaa
valkopippuria
sokeria
voita/oliiviöljyä
100 g kuoretonta vuohenjuustoa
1-2
sardellifileetä
2 tl
dijon-sinappia
0,5 dl
kermaa
tabascoa
2 tl
sitruunanmehua
½
valkosipulin kynsi
suolaa
valkopippuria
reilusti romainesalaattia

Valmistusohjeet

  1. Mausta broilerin rintafileet suolalla, pippurilla ja ripauksella sokeria. Paista niiden pinta pannulla kauniin ruskeaksi. Laita fileet uunipellille ja kypsennä ne loppuun uunissa 175 asteessa 8-10 minuuttia.
  2. Mittaa valkosipulit, sardellit, sinappi, tabasco, sitruunamehu ja vuohenjuusto pieninä kuutioina tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon kerma ja mausta kastike lopuksi suolalla ja pippurilla.
  3. Pese romainesalaatin lehdet ja revi ne isoiksi paloiksi. Viipaloi jäähtyneet broilerin rintafileet ja sekoita ne kastikkeen joukkoon.

    Laita kulhon pohjalle salaattia ja nostele kanat salaatin keskelle. Tarjoile lisänä patonkia tai muhkeaa maalaisleipää.

Kommentit

    Näytä lisää