Caesarsalaatti lisukkeineen - Reseptit - Ilta-Sanomat

Caesarsalaatti lisukkeineen

Caesarsalaatti on monien suosikki.

23.5.2003 11:24

Ainekset

  • <b>Caesar-kastike:</b>

  • 2 kpl

    keltuaista

  • 3-4 kpl

    valkosipulinkynttä

  • 2 kpl

    sardellifileetä hienonnettuna

  • 2 rkl

    sitruunamehua

  • 2 dl

    mietoa oliiviöljyä tai rypsiöljyä

  • 2 rkl

    maitoa

  • suolaa ja pippuria

  • parmesan-raastetta

  • <b>Salaatti:</b>

  • 2-3 ruukkua

    romaine-salaattia

  • parmesanlastuja

  • suolaa ja pippuria

  • leipäkrutonkeja (oliiviöljyä, valkosipulia, timjamia)

Valmistusohjeet

  1. Sekoita keltuaiset ja mausteet tehosekoittimessa ja lisää öljy ohuena nauhana. Lisää viimeisenä maito, tarkista maku ja mausta kastike tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

  2. Salaatti: Pese salaatti ja laita lehdet suurina paloina tarjolle kulhoon. Sekoita joukkoon reilusti parmesanlastuja ja krutonkeja. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Leipäkrutongit syntyvät helposti eilisestä leivästä. Leikkaa leipä kuutioiksi tai tangoiksi. Kuumenna pannulla reilusti oliiviöljyä ja lisää mausteet. Paahda krutongit kauniin kullan ruskeiksi ja rapeiksi.

  3. Caesar-salaatin lisukkeina voit tarjoilla esimerkiksi: paistettua broileria mozzarellajuustoa tomaattia tuoretta basilikaa Resepti: Makujen Salaisuudet/Hans Välimäki

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit