Haalea savusiika-kananmunasalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Haalea savusiika-kananmunasalaatti

Tarjoa alkupalana savusiika-kananmunasalaattia.

23.5.2003 11:30

Ainekset

  • 200 g

    savusiikaa

  • 3 kpl

    kananmunaa keitettynä

  • 4 kpl

    keitettyä uutta perunaa

  • 1 kpl

    kevätsipuli

  • 1-2 kpl

    tomaattia kaltattuna

  • 2 tl

    kapriksia

  • 2-3 rkl

    majoneesia

  • 2-3 rkl

    ranskankermaa

  • suolaa ja pippuria

  • voita

  • (4 kananmunan keltuaista)

  • Parsakastike:

  • 1 kpl

    keitetty kananmuna

  • 0,5-1 dl

    oliiviöljyä

  • 50 g

    ryöpättyä pinaattia

  • 1 puntti

    vihreää parsaa

  • Suolaa, pippuria ja tabascoa

Valmistusohjeet

  1. Hienonna savusiika ja kananmunat kevyesti. Leikkaa perunat pieniksi kuutioiksi. Hienonna myös kevätsipuli ja kalttaa tomaatit. Leikkaa tomaatin hedelmäliha pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaikki salaatin aineet ja tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria. Voit koristella annoksen uppokeitetyllä kananmunan keltuaisella.

  2. Parsakastike: Keitä parsat kevyesti suolalla maustetussa vedessä. Mittaa kaikki aineet tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Siivilöi ja tarkista maku. Tarjoa savukala-kananmunasalaatin kera. Resepti: Makujen Salaisuudet/Hans Välimäki

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit