Raparperiherkku - Reseptit - Ilta-Sanomat

Raparperiherkku

Raparperit saavat rapean kookoskuorrutteen. Lämmin paistos maistuu ihanalta jäätelön kanssa.

30.5.2003 12:38

Ainekset

  • 1 l

    raparperia paloiteltuna

  • 1 dl

    sokeria

  • 1-2 rkl

    maissijauhoja

  • <b>Taikina:</b>

  • 100 g

    voita

  • 1 dl

    vehnäjauhoja

  • 1 dl

    kookoshiutaleita

  • 1/2 dl

    fariinisokeria

  • vaniljakastiketta tai vaniljajäätelöä

Valmistusohjeet

  1. Sekoita sokeri raparperipalojen joukkoon, anna mehustua muutama tunti. Kaada raparperit siivilään ja valuta hyvin. Lisää tarvittaessa vielä hieman sokeria sekä maissijauhot. Sekoita ja kaada raparperipalat voideltuun uunivuokaan.

  2. Sekoita taikinan ainekset ja ripottele murumainen taikinaseos raparperien päälle. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia. Tarjoile vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit