Kukkakaalicouscous - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kukkakaalicouscous

Kukkakaalicouscous sopii monenlaisten ruokien lisukkeeksi.

30.5.2003 14:15

Ainekset

  • 1-2 kpl

    iso kukkakaali

  • 2-3 kpl

    salottisipulia

  • currya

  • ripaus

    cayennepippuria

  • suolaa ja pippuria

  • voita

  • laakerinlehti

  • 2 dl

    kermaa

  • hienonnettua ruohosipulia

Valmistusohjeet

  1. Puhdista kukkakaalista varret. Hienonna salottisipulit. Sulata kattilassa tai kasarissa voita ja lisää mausteet. Kuullota kukkakaaleja ja sipulisilppua voi-mausteseoksessa ja lisää sitten kerma sekä laakerin lehti. Lisää tarvittaessa vettä niin, että kukkakaalit peittyvät. Kypsennä kukkakali al denteksi ja valuta siivilässä liiat vedet pois.

  2. Laita kukkakaalit tehosekoittimeen ja sekoita ne couscousin näköiseksi ja oloiseksi "rouheeksi". Sekoita joukkoon ruohosipuli ja tarjoile esim. hyvän leivän kera. Resepti: Makujen Salaisuudet/Hans Välimäki

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit