Makkaravartaat

Makkaravartaisiin voit laittaa myös erilaisia vihanneksia.

Ainekset

bratwursteja
olutnakkeja
lammasmakkaraa
chorizoja
ryynimakkaraa
pekonia
(minitomaatteja, paprikaa, herkkusieniä)

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa makkarat paloiksi ja pilko paprikat. Valmista makkaranpaloista ja vihanneksista vartaita, voit pyöräyttää väliin myös pekonia. Kypsennä vartaat grillissä. Sivele vartaita grillauksen aikana grillauskastikkeella.

  2. MAKKARAVINKKEJÄ GRILLIIN:
    - kiedo makkaran ympärille pekoniviipale
    - leikkaa makkaraan viiltoja ja laita niihin pestokastiketta, sinappia, tuorejuustoa, sinihomejuustoa tms.
    - valmista lenkkimakkara foliossa uunilenkin tapaan. Täytä makkaran viillot erilaisilla juustoilla (feta, mozzarella, emmental, homejuustot, tuorejuustot jne.), tomaattiviipaleilla, paprikalla, sipulilla tms. Mausta viillot vielä sinapilla. Kypsennä folioon kääritty lenkki grillissä.

    Resepti: Makujen salaisuudet/Hans Välimäki

Kommentit

    Näytä lisää