Panna cotta ja vadelmalientä - Reseptit - Ilta-Sanomat

Panna cotta ja vadelmalientä

Nauti panna cotta vadelmaliemen kera.

26.6.2003 9:57

Ainekset

  • 4 dl

    kermaa

  • 2 dl

    maitoa

  • 75 g

    sokeria

  • 1,5

    liivatelehteä

  • 1/2

    vaniljatanko

  • 2 cl

    rommia

  • 150 g

    sokeria paahdettuna

  • Vadelmaliemi:

  • 2 dl

    vadelmamehua

  • 1

    liivate

  • 50 g

    sokeria

Valmistusohjeet

  1. <b>Pannacotta:</b> Kiehauta kerma, maito, sokeri ja halkaistu vaniljatanko. Nosta kattila liedeltä ja lisää seokseen liotetut liivatteet. Paahda ja sulata sokeri pannulla. Kaada annosastioiden pohjalle sulaa sokeria ja päälle jo hieman jäähtynyttä pannacottamassaa. Jäähdytä jälkiruoat jääkaapissa.

  2. <b>Vadelmaliemi:</b> Kiehauta vadelmamehua ja sokeri. Anna jäähtyä hetki. Sekoita vielä lämpimään keittoon liotettu liivate. Kumoa pannacotta lautaselle ja lusikoi ympärille vadelmalientä. Koristele annos tuoreilla marjoilla. Resepti: Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit