Grillikylki à la Hans Välimäki

Valmista grillikylkeä Hans Välimäen tapaan.

3.7.2003 11:20

Ainekset

  • 2 kg

    possun kylkeä

  • vettä

  • 2

    porkkanaa

  • 2

    sipulia

  • 4

    valkosipulin kynttä

  • 1

    punasipuli

  • pala selleriä

  • suolaa ja pippuria

  • tuoretta timjamia

Valmistusohjeet

  1. Hiero lihan pintaan suolaa, pippuria ja timjamia. Anna marinoitua pari tuntia jääkaapissa. Kiehauta reilussa kattilassa vesi ja lisää pilkotut vihannekset. Keitä lihaa miedolla lämmöllä 3-4 tuntia. Jäähdytä liha liemessään. Voit savustaa lihan kevyesti savustuspussissa.

  2. Sivele possunkylki grillauskastikkeella tai -marinadilla ja grillaa pinta rapeaksi kuumassa grillissä. Resepti: Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit