Grillikylki à la Hans Välimäki

Valmista grillikylkeä Hans Välimäen tapaan.

Ainekset

2 kg
possun kylkeä
vettä
2
porkkanaa
2
sipulia
4
valkosipulin kynttä
1
punasipuli
pala selleriä
suolaa ja pippuria
tuoretta timjamia

Valmistusohjeet

  1. Hiero lihan pintaan suolaa, pippuria ja timjamia. Anna marinoitua pari tuntia jääkaapissa. Kiehauta reilussa kattilassa vesi ja lisää pilkotut vihannekset. Keitä lihaa miedolla lämmöllä 3-4 tuntia. Jäähdytä liha liemessään. Voit savustaa lihan kevyesti savustuspussissa.
  2. Sivele possunkylki grillauskastikkeella tai -marinadilla ja grillaa pinta rapeaksi kuumassa grillissä.


    Resepti: Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki

Kommentit

    Näytä lisää