Crepit lihatäytteellä - Reseptit - Ilta-Sanomat

Crepit lihatäytteellä

Lihatäytteisiä crepejä voit valmistaa vaikka iltapalaksi.

10.7.2003 10:16

Ainekset

  • 2 dl

    vehnäjauhoja

  • 4 dl

    vettä

  • 3 kpl

    kananmunaa

  • 3 rkl

    voisulaa

  • suolaa

  • <b>Täyte:</b>

  • 0,5 dl

    oliiviöljyä

  • 1 kpl

    porkkana

  • 1/4

    selleriä

  • 1 kpl

    valkosipulinkynsi

  • 1 kpl

    keltasipuli

  • pala

    palsternakkaa

  • 2 kpl

    laakerinlehteä

  • suolaa ja pippuria

  • tuoretta basilikaa

  • tuoretta timjamia

  • 1/4

    tuoretta chiliä

  • 300 g

    jauhelihaa

  • 2 kpl

    tomaattia

  • 2 rkl

    tomaattipyreetä

  • 2 rkl

    ketsuppia

  • vettä

Valmistusohjeet

  1. <b>Crepit:</b> Sekoita jauhot veteen ja lisää kananmunat, voi sekä suola. Anna taikinan turvota hetki ja paista siitä isoja lettuja.

  2. <b>Täyte:</b> Kuumenna öljy pannulla ja kuullota siinä raastettua porkkanaa, selleriä ja palsternakkaa sekä hienonnettua sipulia ja valkosipulia. Lisää tomaattipyree ja kaltatut tomaatit sekä jauheliha. Anna jauhelihan ruskistua ja lisää sitten loput mausteet sekä loraus vettä. Anna kastikkeen hautua kannen alla. Täytä paistetut crepit jauheliha täytteellä, ripottele päälle juustoraastetta ja tarjoile. Resepti: Makujen Salaisuudet/Hans Välimäki

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit