Grillattua ananasta ja rommilientä

Rommilla maustettu ananas maistuu ihanalta grillattuna.

11.7.2003 14:17

Ainekset

  • 1 kpl

    tuore ananas

  • 1 l

    vettä

  • 150 g

    sokeria

  • 2 kpl

    vaniljatankoa

  • 3 kpl

    neilikkaa

  • 4 kpl

    tähtianista

  • 1 dl

    tummaa rommia

  • 100 g

    sokeria

  • 50 g

    voita

Valmistusohjeet

  1. Kuori ananas. Mittaa kaikki aineet kattilaan (paitsi 100 g sokeria ja 50 g voita) ja kiehauta liemi.

  2. Paahda 100 g sokeria pannulla ja lisää voi. Pyörittele ananasta seoksessa ja laita se sitten mausteliemeen marinoitumaan miedolla lämmöllä noin 20 minuutiksi. Jäähdytä ananas liemessään.

  3. Grillaa ananas kauniin kullan keltaiseksi ja valele sitä grillauksen aikana rommiliemellä. Tarjoile vaniljajäätelön kera. Resepti: Makujen Salaisuudet/Hans Välimäki

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit