Kasviksia ja dippikastikkeita - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kasviksia ja dippikastikkeita

Dipit ja kasvikset otat helposti mukaan vaikka piknikille.

23.7.2003 11:24

Ainekset

  • <b>Kasvikset:</b>

  • 1

    kukkakaali

  • 2 nippua

    naattiporkkanoita

  • 1-2

    varsiselleriä

  • (tai muita kasviksia maun mukaan)

  • <b>Sinihomejuustodippi:</b>

  • 50 g

    sinihomejuustoa

  • 1 prk

    kermaviiliä

  • loraus

    konjakkia

  • 0,5 dl

    kermaa vatkattuna

  • ripaus

    cayennepippuria

  • <b>Chilidippi:</b>

  • 2 dl

    majoneesia

  • 0,5 dl

    chilikastiketta

  • 1 tl

    tuoretta inkivääriä raastettuna

  • 50-100 g

    tuoretta kurkkua

  • suolaa ja pippuria

Valmistusohjeet

  1. <b>Kasvikset:</b> Puhdista kasvikset. Leikkaa kukkakaali pieniksi nupuiksi ja pilko selleri sormen pituisiksi pätkiksi, porkkanat ovat sopivan kokoisia sellaisinaan.

  2. <b>Sinihomejuustodippi:</b> Sekoita ainekset keskenään ja anna makujen tasaantua jääkaapissa ennen tarjoilua.

  3. <b>Chilidippi:</b> Raasta kurkku ja inkivääri. Valuta kurkkuraastetta tarvittaessa. Sekoita kaikki aineet keskenään, tarkista maku ja anna tekeytyä hetki jääkaapissa. Resepti: Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit