Vadelmamehu - Reseptit - Ilta-Sanomat

Vadelmamehu

Vadelmamehu maustetaan tähtianiksella.

4.8.2003 14:14

Ainekset

  • 1 kg

    vadelmia

  • 4 dl

    vettä

  • 400 g

    sokeria tai fariinisokeria

  • 2

    tähtianista

Valmistusohjeet

  1. Keitä vettä, marjoja ja aniksia noin 10 min. kovalla lämmöllä. Valuta mehu. Voit lisätä jäljelle jääneeseen marjamassaan tilkan vettä ja siivilöidä uudelleen. Näin saat kaiken mehun ja maun irti marjoista.

  2. Kaada mehu puhtaaseen kattilaan ja kiehauta, lisää sokeri ja kiehauta uudelleen. Kuori vaahto pinnalta ja pullota. Tällä reseptillä voit tehdä mehua muistakin marjoista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit